Medarbejdere

Anja Svensson Juhl Jensen

Direktør

anja@belance.dk

+45 6092 3393

Andy Juhl Jensen

Software developer

andy@belance.dk

+45 4089 5158

Om Os

Anja har arbejdet hos IBM i 17 år, hvor hun har arbejdet med kunder som Arla, AP Møller-Mærsk, Novo Nordisk, Forsvaret, Flere kommuner m.fl. Hun har arbejdet inden for SAP, Kunstig Intelligens og de seneste år har hun haft fokus på teknologi understøttelse af bæredygtighedsagendaen hos en række danske og udenlandske kunder.
Anja har en Mini MBA i Bæredygtig Ledelse, er uddannet Climate Reality Leader og har taget to uddannelser med fokus på bæredygtig bestyrelsesarbejde. Ved siden af Belance arbejder Anja også i flere bestyrelser og er med-redaktør på hjemmesiden Earthscaping.


Andy er uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet i 1995 og har siden da arbejdet med IT hos forskellige virksomheder som Infocom, Systematic, Terma, Grundfos, Lego, Den Blå Avis, Cosesy, OK a.m.b.a. m.fl. Han er specialiseret i C# .Net udvikling.

Historien Bag Navnet

Bedre Balance
Better Balance
Bessere Balance

Belance er en forkortelse af ordene Bedre Balance. Navnet udspringer af to ting:

  1. Vi vil gerne bidrage til en bedre balance og til en mere bæredygtig verden. For vi kan alle gøre noget, også selvom det kan synes at være små ubetydelige skridt, så gør mange bække små som bekendt en stor å.
  2. Vi ønskede en bedre balance i vores liv - både på vores privatliv og på vores arbejdsliv. Vi ønskede mere fleksibilitet til at kunne aflevere sent og hente tidligt i børnehaven, holde lange weekender, have tid til motion, lave mad fra bunden af, men vi ønskede også mere indflydelse på, hvilke arbejdsopgaver vi skal arbejde med.

Farverne

Farverne i navnet Belance er inspireret af, at jordkloden er dækket af 30% land og 70% hav.

Men derudover så bor vi med en skøn udsigt over Kalø Vig, hvor Kalø skovene og Kalø slotsruin ligger grønt til venstre og til højre det blå vand med Mols Bjerge i baggrunden. Vi nyder året rundt at løfte blikket fra computeren og se ud på den skønne udsigt, hvor farverne skifter med årstiderne.